اطلاعات بیشتر
مدارك مورد نياز درخواست ويزاي كره جنوبي و چين :
  • اصل گذرنامه امضاء شده حتماً با 6 ماه اعتبار
  • قطعه عكس 4 × 3 ( حتماً رنگي / جديد و از يك نوع ). حداكثر 6 ماه از تاريخ عكس گذشته باشد و لطفاً از ارسال عكسهاي خانوادگي به دفتر جداً خودداري كنيد.
  • فرم مشخصات ( حتماً دقت شود كه فرم كامل و دقيق و خوانا پرشده باشد و براي همراهان در گذرنامه يك فرم جداگانه تنظيم شود ).
  • شناسنامه و كارت ملي
  • مدارك معتبر مالي ( پرينت كاركرد حساب بانكي 3ماهه با مانده 20 ميليون به بالا).
  • مدارك معتبر شغلي ( روزنامه رسمي / جوازكسب / پروانه مطب / كارت وكالت و ... ).
  • الف : براي كارمندان : يك معرفي نامه در سربرگ رسمي محل كار كه در آن شغل / ميزان درآمد / تاريخ مرخصي و لزوم بازگشت به كار توسط مدير امضاء و مهر شده باشد.
  • ب : اصل گواهي تحصيلي جهت همراهان دانش آموز و دانشجو.
  • پ : اصل حكم بازنشستگي و حساب بانكي براي بازنشستگان
    • مدارك لازم جهت ويزاي چين
    • اصل گذرنامه امضاشده حتماً با 6ماه اعتبار از تاريخ حركت سفر
    • دو قطعه عكس 5×3/5جديد حتماً رنگي با زمينه سفيد و بدون عينك
    • تمام صفحات شناسنامه
    • فرم مشخصات( حتماً دقت شود كه فرم كامل و دقيق و خوانا پر شده باشد و براي هر گذرنامه يك فرم جداگانه تنظيم شود).
    كليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت براي شركت مسافرتي ققنوس محفوظ مي باشد.